Biotek basisopleiding

De Biotek basisopleiding Permanente make-up is speciaal ontwikkeld om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de vakopleidingen. Deze opleiding is uniek en praktijkgericht. U gaat direct aan de slag met modellen. De opleiding is CRKBO goedgekeurd.

U leert tijdens deze vakopleiding onder andere:

  • 2 Rijen hairstroke met 1-puntsnaald.
  • Simpele eyeliner.
  • Visagie.
  • Fysiologie van de huid.
  • Contra-indicaties en herstelprocessen.
  • Hygiënerichtlijnen van de GGD en wetgeving bij PMU.

Aan het eind van de opleiding ontvangt u een certificaat van deelname. Het examen voor deze opleiding dient u binnen één jaar na het afronden van de opleiding af te leggen.

Duur van de opleiding
Vier dagen verspreid over twee maanden.

Kosten Bijkomende kosten
Cursusgeld € 1250,-* Apparatuur en starterspakket
Lesmateriaal € 75,-* Examen €100,-*

Bij de inschrijving dient een bedrag van €425 worden voldaan, dit bedrag wordt in mindering gebracht op het cursusgeld. Na de aanbetaling bieden wij de mogelijkheid om de resterend bedrag in 2-maandelijkse termijn van €450 te voldoen.

Meer informatie en aanmelden
Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met een medewerker van Yevgenia Academy om nadere uitleg te vragen. Contact opnemen.

Masterclasses

Na het behalen van uw diploma kunt u ervoor kiezen om masterclasses te volgen ter verbreding van uw kennis en technieken.

Meer

Extra praktijk

Tijdens extra praktijk kunt u samen met andere cursisten onder begeleiding uw vaardigheden perfectioneren. U betaald €200 voor een dagdeel en €300 voor twee dagdelen.

Meer

Apparatuur

Om deel te kunnen nemen aan deze vakopleiding dient u in het bezit te zijn van een permanente make-up machine. Deze kunt u uiteraard bestellen bij ons.

Meer

Inschrijven

klik hier